Sunday, May 15, 2011

syafik coklat nak bg topup rm 5

Assalamualaikum :)

hehe,,ni entry penghargaan coz syafik coklat kate dia nk bg aku topup rm 5 sebab jadi follower dia yg ke-666
gulp! 666??? nice je eh jatuh no tuh..korang ce try tgok blog si syafik coklat ni..
byk entry yg best2 gak..



pastuh sekarang dia tgah wat contest.
contest senyuman tahap menggoda..haha grand x grand contest tuh,,meh klik SINI untuk further details ye..

plus dia boleh pulak taruk syarat xmo nmpak gigi oke! haha..kalo aku tu yg payah tuh..
aku ni asal nk senyum kat kmera je,,cm dh otomatik akan tunjuk gigi..
tapi sebab cm berminat jap lagi aku nak geledah folder picture aku..haha,,kot2 ade ke..
pastuh mmg menggoda..haha..

ha,,pe lagi korang tuh..cpat2 lah join ramai2.. :D


p/s : kalau aku masuk confirm x menang?? kalao x confirm xmo la masuk..ahaha.. :)

1 comment:

  1. untg lah..dapat..hehe..wah msuk cntest ye..gd lck

    ReplyDelete

ape? nak komen ye,silakan! :D